Адулт Боунце Хоусе

одрасла кућа за одбацивање Општи опис - Направићемо арматуру на свим слабим тачкама, укључујући заједнички део, претварајући кукуруз, жичану област ... Етц двоструко до четвороструко шивање са мрежицама. Додатна ојачана трака на свим тачкама напрезања и унутрашњим панелима како би се осигурала издржљивост ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

одрасла боунце хоусе
Општи опис--
Ми ојачавамо на свим слабим тачкама, укључујући заједнички део, претварајући кукуруз, зупчасту област ... Етц двоструко до четвороструко шивање са мрежицама. Додатна ојачана трака на свим тачкама напрезања и унутрашњим панелима како би се осигурала издржљивост гумењака. Двоструко шивање по целом уређају са троструким шивом и четвероструким шивањем у кључним подручјима унутар основе уређаја како би се гарантовало издржљивост гумењака.
Ми вршимо инспекцију квалитета ТВИЦЕ. Инспекција првог круга од стране супервизора производње на столу након што је гумењак напуњен и пре него што их пошаље у складиште. Пре него што пошаљу купцима, инспектор за квалитет ће га уредити како би извршио преглед друге рунде како би гарантовао добар квалитет гумењака послати купцима.
Направимо сигурносну заштиту ваздуха на сваком излазу за ваздух како би се зауставио ваздух када се електрична енергија искључила како би играчи били сигурни
Овај асортиман цомбо и замка и величине и боја могу бити прилагођени ... Може пружити широк избор спољашњих и унутрашњих употреба као што су ПАРК, продаја на мало и друга комерцијална употреба. Такође можемо учинити према дизајну купца.
Најбољи квалитет, стриктно контрола временског оквира производње и веома конкурентне цене су наше предности, као фабрички произвођачи, правимо широк спектар гумењака, укључујући клизаву замку, високи клизач, стандардни клизач и клизач за напухавање, Боунци Слидес, скакање за скакање, препреке , надувавање лабиринта, тунела, кошарку или фудбалску игру ... Етц друге надуване спортске игре, надувавање модела и карикатуре. Шатори на надувавање, промотивни лук и ваздушни плесачи, божићни производи, рекламни балони и залеђене кугле. Добро се придружите нам да развијемо бизнис.
Спецификација:

2018 Нова популарна напуштена одрасла кућа за одбијање за

модел бр.

ККК-Л522

МОК

1 ком

Величина

5.5Лк3.3Вк4Х

Гаранција

2 до 3 године

Стандарди

ЦЕ / УЛ / СГС / ЕН14960

Аге рецоммендатионс

Клинци

Материјал

ПВЦ

Карактеристике материјала

Издржљив, водоотпоран, непропусан, отпоран на ватру атрактиван, сигуран и здрав

Термин испоруке

По мору, ваздухом или експресом

Порт за испоруку

Хуангпу, Иантиа или по договору

Време испоруке

7 до 15 радних дана након пријема 50% депозита

Творничко искуство

18 година

Додатна опрема

Комплети за поправку, лепак итд

Остале информације

Контактирајте нас за преговоре

Апликације: материјал који је прошао ЦЕ се често користи у забавном парку, центру за забаву, обданишту, кућном дворишту, рођендану, фестивалским активностима, трговини.

Израда КК-а детаљније:
Сидрена прстена за фиксирање:
Сви шавови су удвостручени и четири пута на углу и на доњој стресној тачки. Двоструко шивање унутар и двоструко шивање споља, Све високе стресне тачке су појачане тамо где је примењиво. и да се осигура да су гумењачи довољно јаки.
Техника:
Сви шавови су удвостручени и четири пута на углу и на доњој стресној тачки. Двоструко шивање унутар и двоструко шивање споља, Све високе стресне тачке су појачане тамо где је примењиво. и да се осигура да су гумењачи довољно јаки.
Дефлација
Све дефлациониране позиције имају двосмерни патент затварач, а затварач ће бити покривен дугачким затварачем. Зиппер наших игара према захтеву ЕН14960. Тако да вам могу помоћи да дефлационирате брже. Ми радимо ојачање за све зупчасте зглобове, а изнад затварача, налази се покривач за патент затварача велцро материјалом који помаже у дисперзији стреса зиппера. Можемо направити унутрашњи ПВЦ комад за заштиту зиппера.
КК® има више од 10 година искуства. Производи су добили званично сертификацију сигурносног стандарда.
1, амерички сигурносни стандард играчака:
АСТМ-Ф963-11, ХР4040, Нон-фталати
2, сигурносни стандард играчака за Аустралију / Нови Зеланд:
АС / НЗС ИСО 8124
3, сигурносни стандард опреме за напухавање:
ЕН-14960
4, европски сигурносни стандард:
ЕН-71
Јединица тип:

Укључује:

Јос слика
Кужа за напухавање дјеце / Боунци Цастле са препрекама за игру

Hot Tags: одрасла кућа за одбијање, произвођачи, добављачи, фабрика, прилагођена, цена
Istraga